Mikkel Bischoff elsker PUNDIT

Fodboldeksperten Mikkel Bischoff elsker brætspillet PUNDIT. Med sin baggrund som fodboldspiller i Manchester City og Brøndby IF, er Mikkel Bischoff én af de mest respekterede eksperter i Danmark, hvor han i dag er ekspertkommentator på dansk tv.

Med sin egen erfaring fra dansk og engelsk fodbold og sine formidable formidlingsevner, er Mikkel Bischoff i dag en af dansk fodbolds mest populære eksperter. 

Hvem havde troet, at Mikkel Bischoff ville blive fan af et brætspi?. Tjek videoen ud herunder og hør, hvorfor Mikkel Bischoff anbefaler Pundit.

Mikkel Bischoffs karriere

Mikkel Bischoff er en tidligere dansk professionel fodboldspiller, hvis karriere strakte sig over næsten to årtier. Født den 3. februar 1978 i København, viste Bischoff sig fra start af som en talentfuld midterforsvarer med en lovende fremtid foran sig.

Bischoffs karriere begyndte på ungdomsakademiet i sin lokale klub, AB, hvor han viste et enormt potentiale og fik en plads på seniorholdet i 2001. 

I 2002 foretog Bischoff et markant skifte til den engelske Premier League, hvor han skrev under for Manchester City. Hans ophold i England fik ham til at møde hård konkurrence og tilpasse sig en mere fysisk krævende spillestil.  

Efter sin tid i Manchester City havde Bischoff perioder med andre klubber, herunder Wolverhampton Wanderers og Coventry City. .

Tiden i England var desværre præget af flere skadesforløb.

Efter at have trukket sig tilbage fra professionel fodbold gik Bischoff over til at træne og arbejde med at udvikle unge talenter i forskellige danske klubber. 

Men han er altså i dag mest kendt som en dygtig og fagligt respekteret fodboldekspert på dansk tv.