PETER GRAULUND elsker PUNDIT - brætspil om fodbold

(Please sig, at du havde den her rigtig...)

PUNDIT er fodboldens originale brætspil. Intet mindre.

Et brætspil, hvor venner kan quizze hinanden i fodboldminder!
Nu har du muligheden for at ophøje din ellers 'ubrugelige' og obskure fodboldviden til en konkurrencefordel i missionen for at bevise hvem der er den største fodboldromantiker i vennegruppen.

Køb spillet her!

Fodboldspilleren Peter Graulund elsker PUNDIT og har lavet flere videoer, hvor han fortæller godt om spillet. Prøv det i dag! Peter Graulund er ikke kun fodboldvært, han er også en fodboldelsker og med PUNDITs brætspil får han levet sin passion for fodboldviden ud.
Tænk at et fodboldbrætspil kan få dig til at føle sådan! Men med 900 spørgsmål over 8 kategorier er PUNDIT det ideelle brætspil til fodboldfans og Peter Graulund.

 

Peter Graulund, født den 15. april 1978, er en dansk fodboldspiller, der har haft en imponerende karriere inden for professionel fodbold.

Graulund startede sin professionelle karriere i den danske klub Vejle Boldklub i 1996, hvor han hurtigt etablerede sig som en talentfuld spiller. Han blev derefter solgt til Brøndby IF, hvor han blandt andet blev topscorer i Superligaen for de blågule.

Efter at have imponeret på hjemlig grund, fik Graulund muligheden for at prøve kræfter med udenlandsk fodbold. Han spillede for klubber som Energie Cottbus i Tyskland og Helsingborg i Sverige, men det var for AGF han for alvor blev en legende.

Graulund nåede mange ungdomslandskampe for Danmarks landshold, hvor han repræsenterede sit land i flere venskabskampe og kvalifikationsturneringer.

I 2012 besluttede Graulund at afslutte sin aktive karriere som professionel fodboldspiller. Efter pensioneringen har han blandt andet gjort sig som fodboldekspert på TV for TV3 Sport på Superligadækningen.

Peter Graulund efterlod et stort aftryk på dansk fodbold gennem sin alsidighed, tekniske færdigheder og dedikation til sporten. Han vil altid blive husket som en af Danmarks mest talentfulde fodboldspillere.