PUNDIT - Det voksende fodboldfænomen

PUNDIT - Det voksende fodboldfænomen

"Hvis du læser dette, betyder det, at vi har noget helt særligt til fælles. Vi elsker fodbold! Vi lever og ånder for det. Det er en religion for os; et liv, vi har valgt. Det er højdepunktet i weekenderne og det er de oplevelser, der gør, at vi klarer os igennem ugens strabadser. Uanset, om du er til engelsk, tysk, spansk fodbold eller er fan af River Plate… du er en af os"  - Will Coutts, London - PUNDIT redaktør (@OneInAWillion)

 

PUNDIT kom til verden ad omveje. To venner sad på arbejdet. Trætte af skrivebordsarbejdet, og optaget af spillet med bolden begyndte de at quizze hinanden i fodboldhistorien. Efter at have brugt timer på at råbe ’Shearer’, ’Sporting Lissabon’ og ’Italia ’90’, blev kollegaerne enige om, at det spil måtte foregå et andet sted. Men hvilket spil – det fandtes jo ikke…indtil nu.

 

MEN HVAD HANDLER PUNDIT SÅ OM? 

PUNDIT er alles mulighed for at manifestere kærligheden til vores smukke sport. Kombinér nostalgi med ens egne oplevelser som fans; følelser lige stærke, hvor end de kommer fra FIFA, Football Manager, sommerens slutrunder eller som sæsonkortholder hos de lokale helte. Her genoplever vi vores bedste (og værste) fodboldminder med vores bedste (og værste) venner uanset øjeblikket. En stille aften derhjemme med familien? PUNDIT! Inden en aften i byen? PUNDIT! Efter en aften i byen? PUNDIT! Det fantastiske ved spillet er, at det altid er den rette anledning til at dyste.

PUNDIT giver muligheden for at minde os selv og hinanden om de ikoniske øjeblikke; da ’Faxe’ ramte den lige i r…, da Zuma for evigt hoppede ind i historiebøgerne eller sågar Cantonas kung-fu spark. Det er god gammeldags underholdning med gutterne – ingen mobiler, ingen TikTok – nej nemlig rå glæde ved sammen at dele fodboldminder. 

Har du aldrig haft muligheden for at blære dig med din viden om, hvor mange kampe Paolo Maldini spillede for Italien? Hvor mange gule kort Morten Wieghorst fik i Suppen? Hvor mange mesterskaber KB har vundet? Nu har du chancen for at bruge din såkaldte ’ubrugelige’ fodboldviden til at sejre over vennerne og slå fast, at du er gruppens største fodboldnørd.

  

HVORDAN SPILLER DU?

Det er nemmere end at snøre støvlerne. Svar rigtigt på spørgsmålene og aflever bolden frem til jeres angriber, som kan score. Brug taktikkort til ødelægge modstanderens angreb eller orkestrere jeres egne – og ellers sid parat til at granske jeres obskure fodboldviden. Simpelt og underholdende. 

HVAD SKAL DU BRUGE?

I virkeligheden, ingenting. Selve brætspillet. Nogle venner. Et par kolde stifter fra kassen og en nogenlunde fodboldhukommelse. Spil fair, giv den fuld gas til mudder på knæene og vis hvad du dur til!