Klubhuset

Razak Pimpong & Stephen Appiah -Ghana - FIFA World Cup 2006
VM 2006 var en fodboldfest uden lige. I en fodboldgal værtsnation, som for første gang siden krigen lod den tyske nationalfølelse blomstre, var der masser af underholdende aktører. Et af turneringens farverige indslag var VM-debutanten Ghana, som spillede sig videre...
Læs videre
NYHEDSBREV #1 - JUNI - DIT NYHEDSBREV OM FODBOLD

PUNDIT's nye nyhedsbrev om fodbold er her i sin første udgave. Denne gang med historier om VM 1998 og FIFA 99. Læs om Morten Olsens kontroversielle citat og om online-turneringen i FIFA. Der er også noget om Danmarks sensationelle sejr over Nigeria og det smertefulde nederlag til Brasilien.

Pundit er dit fodboldbrætspil med 900 fodboldspørgsmål om fodboldspillere. Køb spillet i dag eller skriv dig op til nyhedsbrevet.

Læs videre
PUNDIT - Det voksende fodboldfænomen
PUNDIT giver muligheden for at minde os selv og hinanden om de ikoniske øjeblikke; da ’Faxe’ ramte den lige i r…, da Zuma for evigt hoppede ind i historiebøgerne eller sågar Cantonas kung-fu spark. Det er god gammeldags underholdning med gutterne – ingen mobiler, ingen TikTok – nej nemlig rå glæde ved sammen at dele fodboldminder.
Læs videre